Kuřecí játra na slanině

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
686 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
60 g
Sacharidy
2 g
Vápník
16 mg
Železo
14 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí játra odblaníme, omyjeme a rozkrojíme.
  • 2
    Anglickou slaninu pokrájíme na plátky, osolíme, na každý plátek položíme porci jater, zabalíme a uchytíme párátkem. Takto zabalená játra posypeme paprikou a na rozpáleném oleji osmažíme z každé strany dozlatova.
  • 3
    Z jater odstraníme párátka a podáváme s chlebem.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 2. 3. 2016
Kuřecí játra na slanině
Rychlá a dobrá minutka z kuřecích jater. K mleté pálivé paprice jsem přidala i papriku uzenou, v poměru 1:1, která příjemně zvýraznila chuť anglické slaniny. Další vhodnou přílohou kromě čerstvého chleba mohou být opékané brambory, hranolky nebo americké brambory a dle chuti tatarka. 🙂