Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21194
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
300 g Jehněčí maso
5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
0,5 polévková lžíce Sůl
300 g Vepřové maso libové
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 787kJ
3% Sacharidy 12 g
37% Tuky 28 g
13% Sodík 252 mg
44% Bílkoviny 25 g

Pastýřská mučkalice postup přípravy receptu:

1

Omyté vepřové a jehněčí maso nakrájíme na menší kousky. Žampiony očistíme, omyjeme a rozkrojíme napůl. Maso a žampiony střídavě napichujeme na grilovací jehly a opékáme na grilu dozlatova, za častého potírání olejem. Špízy solíme a opepříme, až když jsou hotové.

2

V pánvi si rozehřejeme olej a zpěníme na něm dorůžova cibuli. Přidáme pokrájené papriky na větší kostky a rajčata na plátky, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a zamícháme. Maso stáhneme z jehel a promícháme se zeleninou.

3

Pastýřskou mučkalici podáváme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept