Jednoduchý recept

Mangová pěna

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2121

Ingredience

70 g Cukr krupice
1 špetka Hřebíček
2 ks Mango
300 ml Smetana 12% (konzumní)
3 plátek Želatina bílá plátky

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 037kJ
11% Sacharidy 38 g
12% Tuky 9 g
0% Sodík 6 mg
5% Bílkoviny 3 g

Mangová pěna postup přípravy receptu:

1

Mango rozkrojíme, vyjmeme dužinu a rozmixujeme ji. Pyré propasírujeme přes síto a přidáme hřebíček.

2

Plátky želatiny namočíme do studené vody a necháme okapat. Poté je pomalu za stálého míchání rozpustíme ve 2 lžících vody. Nevaříme! Rozehřátou želatinu vmícháme do mangového pyré a necháme v lednici ztuhnout.

3

Mezitím ušleháme smetanu s cukrem a potom ji opatrně vmícháme do vychlazené mangové pěny. Rozdělíme do pohárů a vložíme na další 2 hodiny do lednice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept