Kuřecí pyré s telecím

70 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
944 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
46 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
313 mg
Cukr
129 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Středně velké kuře vložíme do hrnce, přidáme telecí ořech, zalijeme vývarem a vaříme asi 50 minut. Kuře a telecí vyndáme z vývaru, maso z kuřete obereme, prsa dáme stranou, zbytek spolu s telecím nakrájíme na menší kousky, smícháme s rýží a s částí vývaru, vše důkladně rozmixujeme. Kaši vrátíme do polévky a přivedeme k varu.
  • 2
    Ve smetaně rozkvedláme žloutky, strouhaný parmezán a pomalu vléváme do polévky. Polévku odstavíme z ohně. Do talíře vložíme nakrájené kostičky z prsíček, které jsme si odložili a zalijeme polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.