Jednoduchý recept

Celerový krém s rýží

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21377

Ingredience

300 g Celer bulvový
1 špetka Cukr moučkový
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rýže dušená
1 špetka Sůl
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 181 kcal
Kilojoule 755kJ
5% Sacharidy 18 g
15% Tuky 11 g
12% Sodík 238 mg
4% Bílkoviny 2 g

Celerový krém s rýží postup přípravy receptu:

1

Celer očistíme, nakrájíme nahrubo, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a vaříme 30 minut. Slijeme vodu, k celeru přidáme máslo, pár minut podusíme, přisypeme vařenou rýži a dobře rozmixujeme. Krém podle chuti osolíme, opepříme a přidáme špetku cukru.

2

Je-li krém příliš hustý, naředíme ho trochou zeleninového vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept