Jehněčí nožičky s fazolemi a rýží
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 40mililitrůOlej olivový
 - 500mililitrůHovězí vývar základní
 - 1kusOregano čerstvé
 - 100gramůRýže loupaná
 - 400gramůFazole červené sterilované
 - 80gramůOlivy černé
 - 2kusyČesnek
 - 5gramůPepř černý mletý
 - 5gramůSůl
 - 800gramůJehněčí maso
 - 50gramůProtlak rajčatový
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
37 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V hluboké pánvi rozpálíme olej a přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nožičky. Opékáme 5 minut dokud maso nezhnědne.
 - 2Přidáme hovězí vývar, oregáno, rajčatový protlak, šálek vody a zvolna dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne.
 - 3Nožičky vyjmeme vykostíme a uchováme v teple.
 - 4Do šťávy dáme těstoviny a vaříme 5 minut. Přidáme fazole, maso, olivy, sůl, pepř a krátce povaříme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.