Recept

Jehněčí nožičky s fazolemi a rýží

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 21460

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Fazole červené sterilované
500 ml Hovězí vývar základní
800 g Jehněčí maso
40 ml Olej olivový
80 g Olivy černé
1 ks Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
50 g Protlak rajčatový
100 g Rýže loupaná
5 g Sůl
2 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 746 kcal
Kilojoule 3 120kJ
13% Sacharidy 48 g
50% Tuky 37 g
63% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g

Jehněčí nožičky s fazolemi a rýží postup přípravy receptu:

1

V hluboké pánvi rozpálíme olej a přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nožičky. Opékáme 5 minut dokud maso nezhnědne.

2

Přidáme hovězí vývar, oregáno, rajčatový protlak, šálek vody a zvolna dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne.

3

Nožičky vyjmeme vykostíme a uchováme v teple.

4

Do šťávy dáme těstoviny a vaříme 5 minut. Přidáme fazole, maso, olivy, sůl, pepř a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept