Video recept

Bretaňský fazolový salát

  • Francie
Palec nahoru
3
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 3 Bretaňský fazolový salát 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 21463

Ingredience

200 g Anglická slanina
1 ks Cibule
400 g Fazole červené sterilované
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
3 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 428kJ
6% Sacharidy 22 g
31% Tuky 23 g
39% Sodík 772 mg
21% Bílkoviny 12 g

Bretaňský fazolový salát postup přípravy receptu:

1

Na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli krátce orestujeme na pánvi.

2

Přidáme propláchnuté fazole bez nálevu, ochutíme kečupem, hořčicí a sójovou omáčkou.

3

Nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Bretaňský salát podáváme teplý nebo studený s bílým pečivem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
3
Palec dolu
0
4
Skvělý recept