Polévka z krkovice

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve na menší kousky nakrájíme cibuli, olivy, rajče, klobásu, citrón a okurky.
  • 2
    Maso nakrájíme na proužky.
  • 3
    Nakrájené maso opečeme na oleji s cibulí, když maso změkne přidáme rajčatový protlak, kapary, rajčata, citrón, olivy, okurky, bobkový list, sůl, pepř, kopr a vodu.
  • 4
    Když je maso zcela hotové přidáme do polévky připravenou klobásu.
  • 5
    Vše jen krátce povaříme a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.