Polévka z krkovice
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceOlej olivový
- 150gramůJehněčí krkovice
- 1kusRajčata
- 50gramůKlobása uzená
- 20gramůOlivy černé
- 15gramůCitrony
- 1lžíceKapary
- 2kusyOkurka salátová
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř bílý
- 1kusBobkový list
- 1litrVoda pitná
- 1lžíceKopr čerstvý
- 50gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Nejprve na menší kousky nakrájíme cibuli, olivy, rajče, klobásu, citrón a okurky.
- 2Maso nakrájíme na proužky.
- 3Nakrájené maso opečeme na oleji s cibulí, když maso změkne přidáme rajčatový protlak, kapary, rajčata, citrón, olivy, okurky, bobkový list, sůl, pepř, kopr a vodu.
- 4Když je maso zcela hotové přidáme do polévky připravenou klobásu.
- 5Vše jen krátce povaříme a můžeme servírovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.