Jednoduchý recept

Červená polévka

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Červená polévka 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21477

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
1 ks Bujón bylinkový
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej olivový
50 g Protlak rajčatový
0,5 kg Rajčata
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 576kJ
5% Sacharidy 17 g
10% Tuky 7 g
5% Sodík 108 mg
5% Bílkoviny 3 g

Červená polévka postup přípravy receptu:

1

Připravíme jíšku z mouky a oleje.

2

Oloupeme rajčata.

3

Do hotové jíšky přidáme rajčatový protlak, vodu, sůl, bujón a oloupaná rajčata.

4

Vaříme 20 minut.

5

Do uvařené polévky vmícháme nastrouhaný česnek s bazalkou.

6

Polévku servírujeme dostatečně teplou.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept