Recept

Zapečená treska s limetkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21531

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Estragon
1 ks Koriandr čerstvý
2 ks Limetka
10 g Med včelí
30 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
5 g Sůl
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 254 kcal
Kilojoule 1 063kJ
2% Sacharidy 7 g
12% Tuky 9 g
32% Sodík 630 mg
65% Bílkoviny 36 g

Zapečená treska s limetkou postup přípravy receptu:

1

Limetkovou kůru, limetkovou a citrónovou šťávu, olivový olej, med, koriandr, petrželku a pepř důkladně smícháme. Troubu zahřejeme na 200 °C.

2

Do zapékací misky vložíme tresčí steaky a zalijeme připravenou směsí. Misku zakryjeme alobalem a pečeme asi 20 minut, až se ryba začne rozpadat. Zdobíme čerstvým estragonem a plátky limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept