Recept

Rýžová kaše se skořicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 285 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 270 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2160

Ingredience

150 g Cukr krupice
2 l Mléko polotučné
40 g Máslo čerstvé
150 g Rýže loupaná
3 ks Skořice celá
2 kávová lžička Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 683 kcal
Kilojoule 2 856kJ
32% Sacharidy 116 g
25% Tuky 19 g
0% Sodík 6 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rýžová kaše se skořicí postup přípravy receptu:

1

Nejprve smícháme v zapékací míse rýži, máslo, cukr a skořici. Mléko přivedeme k varu a horké nalijeme do mísy. Vše důkladně promícháme.

2

Troubu předehřejeme na 250C.

3

Mísu vložíme na 30minut do trouby. Poté snížíme teplotu na 100-120C, mísu dáme do vodní lázně a vložíme zpět do trouby ještě na 4hodiny.

4

Hotový dezert necháme vychladnout, dozdobíme kousky skořice a podáváme.

Poznámka

Použijeme mírně slané máslo a plnotučné mléko.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept