Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21612

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Kuře
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 847 kcal
Kilojoule 3 545kJ
2% Sacharidy 6 g
80% Tuky 60 g
32% Sodík 632 mg
115% Bílkoviny 64 g

Kuřecí kapama postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kuře naporcujeme a opečeme na rozpáleném másle dozlatova. Porce opečeného masa dáme do hrnce. Na výpeku po kuřeti zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme kostky oloupaných rajčat, sůl, pepř, vše zalijeme bílým vínem a chvíli (přibližně 10 minut) vaříme pod pokličkou, a poté touto směsí přelijeme kuře v hrnci, zakryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, konzistence omáčky by měla být hustější.

2

Kuřecí kapamu podáváme k vařené rýži nebo těstovinám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept