Plněné vepřové řízky na smetaně

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na tenčí řízky, naklepeme, osolíme a poklademe plátky šunky. Maso přeložíme v půli a sepneme jehlami. Zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme na nahřáté talíře.
  • 2
    Olej od pečení slijeme, na pánev přidáme máslo, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a očištěné, na plátky nakrájené žampiony, osmahneme a vmícháme kari koření. Přilijeme smetanu, víno, krátce povaříme a přelijeme přes řízky.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.