Plněné řezy ze svíčkové
40 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1lžičkaSůl
 - 2lžíceOlej rostlinný
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 200gramůLečo sterilované
 - 2lžíceKečup
 - 100gramůSýr Moravský bochník 45%
 - 100gramůŠunka dušená
 - 1stroužekČesnek
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
46 mg
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté maso nakrájíme na 8 stejných plátků, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
 - 2Čtyři plátky poklademe plátky šunky a sýru, přiklopíme zbylými řezy a okraje sklepneme.
 - 3Maso zprudka po obou stranách opečeme na oleji a vyjmeme na nahřáté talíře.
 - 4Olej od pečení slijeme, na pánev přidáme máslo, lečo a kečup. Vše osmahneme a nalijeme na řezy.
 - 5Podáváme s opečenými bramborami.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.