Recept

Plněné řezy ze svíčkové

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21662

Ingredience

600 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Kečup
200 g Lečo sterilované
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Moravský bochník 45%
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 734kJ
2% Sacharidy 7 g
22% Tuky 17 g
19% Sodík 389 mg
79% Bílkoviny 45 g

Plněné řezy ze svíčkové postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na 8 stejných plátků, naklepeme je, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.

2

Čtyři plátky poklademe plátky šunky a sýru, přiklopíme zbylými řezy a okraje sklepneme.

3

Maso zprudka po obou stranách opečeme na oleji a vyjmeme na nahřáté talíře.

4

Olej od pečení slijeme, na pánev přidáme máslo, lečo a kečup. Vše osmahneme a nalijeme na řezy.

5

Podáváme s opečenými bramborami.

Poznámka

Sterilované lečo můžeme nahradit čerstvými rajčaty a paprikami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept