Jednoduchý recept

Zeleninový brodet

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21672

Ingredience

2 ks Cibule
3 ks Cuketa
3 ks Kedlubna
0,5 dl Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
4 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 000kJ
8% Sacharidy 30 g
17% Tuky 13 g
29% Sodík 586 mg
7% Bílkoviny 4 g

Zeleninový brodet postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a v hrnci osmažíme na oleji dozlatova.

2

Cukety a kedlubny očistíme, opláchneme a pokrájíme na malé kostky.

3

Rajčata s pórkem opláchneme a pokrájíme na kolečka.

4

Očištěný česnek s opláchnutou petrželkou posekáme nadrobno.

5

Všechnu pokrájenou zeleninu postupně klademe do mísy, dobře ji promícháme se solí, mletou paprikou a pepřem.

6

Na usmaženou cibuli dáme všechnu zeleninu a dusíme pod pokličkou při mírné teplotě doměkka.

7

Veškerá šťáva ze zeleniny se během vaření vydusí.

8

Zeleninu podáváme teplou i studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept