Jednoduchý recept

Frankfurtská polévka v chlebu

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2173

Ingredience

4 ks Chléb konzumní
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kostka Polévkové kostky Vitana
200 g Párky Vídeňské
100 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

76% Kalorie 1,490 kcal
Kilojoule 6 233kJ
71% Sacharidy 257 g
37% Tuky 28 g
28% Sodík 559 mg
84% Bílkoviny 47 g

Frankfurtská polévka v chlebu postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme cibuli, párky nakrájíme na kolečka, vše osmahneme na másle.

2

Přidáme česnek, zaprášíme moukou, sladkou paprikou, osmahneme a zalijeme vodou.

3

Přidáme masox a vaříme. Poté dochutíme solí a pepřem a zjemníme smetanou.

4

Polévku podáváme v kulatém chlebu, který seřízneme a vydlabeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept