Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21794

Ingredience

72 g Cukr krupice
1 šálek Mandle mleté
1 šálek Mandle plátky
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Pomerančová kůra
1 ks Vaječný bílek slepičí
170 g Čokoláda bílá
110 g Čokoláda na vaření

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 894 kcal
Kilojoule 3 740kJ
15% Sacharidy 53 g
92% Tuky 69 g
2% Sodík 45 mg
37% Bílkoviny 21 g

Sladké plátky postup přípravy receptu:

1

Nejprve ušleháme bílek. Do vzniklého sněhu postupně přimícháme rozpuštěnou čokoládu, pomerančovou kůru a mleté mandle.

2

Hotovou směs nalijeme na pečicí papír a vytvarujeme do válce.

3

Směs v papíru necháme 1 hodinu v chladničce.

4

Rozbalíme roládu z papíru.

5

Bílou čokoládu rozpustíme spolu s máslem a potřeme celou roládu.

6

Roládu ihned obalíme mandlovými plátky.

7

Necháme 10 minut zatuhnout a krájíme tenké plátky, které rovnou servírujeme na talíř.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept