Jednoduchý recept

Polévka se smaženou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21803

Ingredience

1 ks Brambory rané
2 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
1 ks Cuketa
1 balení Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
100 g Fazolové lusky zelené
2 kávová lžička Kmín celý
1 ks Mrkev kořen
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
50 g Sýr Čedar
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 549kJ
10% Sacharidy 36 g
144% Tuky 108 g
73% Sodík 1 g
21% Bílkoviny 12 g

Polévka se smaženou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Na pánvi si lehce rozehřejeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisované stroužky česneku, na kostičky pokrájenou bramboru a mrkev a nakonec zeleninu zasypeme kmínem. Zeleninu smažíme do té doby, než změkne a pravidelně ji mícháme.

2

V hrnci si připravíme 1 l zeleninového vývaru a vložíme do něj osmaženou zeleninu. Přidáme najemno nakrájený celer, cuketu a přivedeme do varu. Vaříme tak dlouho, cca 10 minut, až nám cuketa i celer změknou.

3

Poté přidáme fazolové lusky, nakrájené na 2 cm kousky, konzervované fazolové lusky a loupaná rajčata. Povaříme 5 minut, aby fazole změkly, a poté podáváme se strouhaným sýrem navrchu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept