Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Zeleninové chlebíčky 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21813

Ingredience

1 ks Bageta
2 polévková lžíce Bazalka
0,5 kávová lžička Bylinky čerstvé - svazek
1 kávová lžička Cukr krupice
5 ml Ocet vinný
80 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
8 ks Rajčata
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 651kJ
12% Sacharidy 44 g
29% Tuky 21 g
24% Sodík 483 mg
16% Bílkoviny 9 g

Zeleninové chlebíčky postup přípravy receptu:

1

Nejprve necháme odstát směs ze 60 ml oleje a bylinek. Bagetu rozřežeme na kousky a každý natřeme bylinkovou směsí. Poté všechny kousky opečeme z obou stran. Mezitím rajčata povaříme 30 sekund v horké vodě, oloupeme a nakrájíme na kousky. Osmahneme je na oleji s 1 prolisovaným stroužkem česneku, octem, cukrem a bazalkou. Osolíme, opepříme, mícháme a 5 minut podusíme.

2

Směsí potřeme bagety a okořeníme je.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept