Tortilly s hovězím a zeleninovou směsí

40 min.
Mexiko

Ingredience

    • 10mililitrůMed včelí
    • 5mililitrůOlej stolní
    • 300gramůHovězí maso přední
    • 1kusPaprika zelená
    • 7kusůFazolové lusky zelené
    • 150gramůZelí červené - sterilizované
    • 150gramůHrášek
    • 1kusCeler - nať
    • 1kusMrkev kořen
    • 20mililitrůOmáčka sójová
    • 20mililitrůVývar drůbeží
    • 4plátkyTortilla
    • 3kusyŠalotka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tortilly krátce ohřejeme na suché pánvi, aby změkly.
  • 2
    Smícháme sójovou omáčku, vývar, med a necháme uležet.
  • 3
    Na wok pánvi na středně silném plameni na oleji smažíme šalotky nakrájené na kolečka a zázvor nasekaný najemno. Za jednu minutu přidáme nakrájené hovězí, to zhnědne přibližně za čtyři minuty. Pak přimícháme mrkev, papriku a celer, vše nakrájené na nudličky a rozpůlené fazolky. Po dalších čtyřech minutách přidáme zelí, loupaný hrášek a sójovou směs. Po promíchání odstavíme.
  • 4
    Za dvě minuty podáváme směs ve svinutých tortillách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.