Jednoduchý recept

Šlehačkové řezy

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2185

Ingredience

250 g Cukr krupice
2 ks Cukr vanilka
300 g Jahody zahradní
200 g Jogurt bílý
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 polévková lžíce Olej stolní
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
5 ks Vejce slepičí
10 polévková lžíce Voda pitná
1 balení Želatina v prášku

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 126kJ
18% Sacharidy 65 g
32% Tuky 24 g
3% Sodík 65 mg
18% Bílkoviny 10 g

Šlehačkové řezy postup přípravy receptu:

1

Ušleháme žloutky, cukr, olej, vodu, přidáme mouku a kypřící prášek do pečiva a nakonec tuhý sníh.

2

Vypracujeme těsto, které pečeme asi 15 minut.

3

Ušleháme šlehačku, přidáme vanilkový cukr a jogurt.

4

Dáme na upečené těsto, poklademe ovocem a zalijeme želatinou, kterou připravíme dle návodu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept