Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21851

Ingredience

3 polévková lžíce Celer - nať
300 g Cibule
3 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 dl Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
1 kg Tuňák obecný
1 dl Voda pitná
4 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 864 kcal
Kilojoule 3 617kJ
4% Sacharidy 14 g
83% Tuky 62 g
30% Sodík 594 mg
108% Bílkoviny 61 g

Brodet-dušená ryba postup přípravy receptu:

1

Cibuli očistíme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do hrnce. K cibuli přidáme očištěného, omytého a naporcovaného tuňáka. Rajčata omyjeme, pokrájíme na plátky, česnek, zelenou petrželku, celerovou nať nakrájíme nadrobno a vše přidáme k rybě. Přilijeme olej, ocet, 1 dl vody, osolíme, opepříme, zakryjeme pokličkou a při mírné teplotě vaříme doměkka přibližně 30 minut. Nemícháme, jen hrncem občas potřeseme.

2

Rybu podáváme teplou s čerstvou zeleninou a rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept