Jednoduchý recept

Amplouada se žloutky a kapary

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21889

Ingredience

4 ks Ančovička - filety
20 g Kapary
200 ml Olej olivový
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 182kJ
1% Sacharidy 2 g
37% Tuky 28 g
2% Sodík 35 mg
12% Bílkoviny 7 g

Amplouada se žloutky a kapary postup přípravy receptu:

1

V misce utřeme česnek, ančovičky a žloutky. Zvolna po kapkách přidáváme olej a umícháme majonézu. Nakonec do husté omáčky vmícháme najemno nasekané kapary.

2

Omáčku podáváme k masu a rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept