Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2191

Ingredience

337,5 g Cukr krupice
3 polévková lžíce Kakao - prášek
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
600 ml Mléko polotučné
510 g Mouka polohrubá
100 ml Olej stolní
3 polévková lžíce Perník
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 963kJ
22% Sacharidy 78 g
19% Tuky 14 g
1% Sodík 27 mg
18% Bílkoviny 10 g

Bábovka s perníkem postup přípravy receptu:

1

Kromě strouhaného perníku a kakaa vymícháme v míse všechny suroviny dohladka.

2

Poté odlijeme do dvou misek trochu hmoty.

3

Do jedné přidáme kakao a do druhé strouhaný perník.

4

Světlé těsto nalijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a lžící střídavě vléváme obarvené těsto.

5

Bábovku pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.

Poznámka

Použijeme vlažné mléko.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept