Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21922
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
750 g Jeseter ruský
1 ks Lilek
150 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
200 g Rýže loupaná
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 711 kcal
Kilojoule 2 976kJ
15% Sacharidy 54 g
54% Tuky 40 g
30% Sodík 597 mg
64% Bílkoviny 36 g

Jeseter s rýží postup přípravy receptu:

1

K přípravě jesetera si připravíme nejdříve omytou zeleninu, kterou budeme odkládat do mísy.

2

Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky, posolíme a necháme "vypotit" 30 minut. Potom ho opláchneme a dáme do mísy. Spařená oloupaná rajčata nakrájíme na kostky, papriky zbavené jádřinců a cibuli nakrájíme na nudličky.

3

Očištěné a omyté maso z jesetera nakrájíme na silnější plátky, osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném másle osmažíme z každé strany dorůžova.

4

Maso dáme na talíř a ve výpeku osmažíme dobře propranou rýži, posypeme ji paprikou, zamícháme a přidáme k ní lilek, papriky, cibuli a rajčata.

5

Vše osolíme, opepříme, promícháme, přidáme osmažené kusy ryby, přilijeme podle potřeby 1-3 dl vody, zakryjeme pokličkou a při mírné teplotě dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept