Jednoduchý recept

Pstruh na mandlích

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21954

Ingredience

2 ks Citrony
70 g Mandle
70 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř bílý
1 kg Pstruh
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 122kJ
3% Sacharidy 9 g
38% Tuky 28 g
31% Sodík 616 mg
100% Bílkoviny 56 g

Pstruh na mandlích postup přípravy receptu:

1

Čerstvé pstruhy vykucháme, omyjeme, osolíme, opepříme a osmažíme v pánvi na rozpáleném másle z obou stran dozlatova, pak je z másla vyndáme na mísu.

2

Mandle povaříme asi 1-2 minuty, scedíme a oloupeme. Oloupané mandle nakrájíme nadrobno a chvilku je restujeme dorůžova v rozpáleném másle po pstruzích.

3

Pstruha servírujeme posypaného mandlemi a pokapaného citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept