Jednoduchý recept

Špíz ze švestek

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21957

Ingredience

150 g Anglická slanina
150 g Hovězí maso zadní
200 ml Kečup
2 polévková lžíce Koření grilovací
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Oregano sušené
1 polévková lžíce Povidla švestková
200 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 770kJ
6% Sacharidy 22 g
42% Tuky 31 g
18% Sodík 362 mg
25% Bílkoviny 14 g

Špíz ze švestek postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme oregano, kečup, sojovou omáčku, grilovací koření a povidla. Do vzniklé marinády zamícháme na kousky nakrájené maso a švestky a necháme asi jeden den naložené.

2

Naložené maso se švestkami a slaninou střídavě napichujeme na jehly a grilujeme 15 minut při častém otáčení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept