Jednoduchý recept

Hovězí maso na švestkové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21980

Ingredience

1 ks Chilli paprička
250 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Olej stolní
3 polévková lžíce Omáčka sójová
3 polévková lžíce Povidla švestková
2 polévková lžíce Sherry brandy
15 g Zázvor celý
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 163 kcal
Kilojoule 681kJ
3% Sacharidy 12 g
8% Tuky 6 g
2% Sodík 33 mg
26% Bílkoviny 14 g

Hovězí maso na švestkové omáčce postup přípravy receptu:

1

V hlubší míse smícháme švestková povidla, sojovou omáčku, sherry, olej, nastrouhaný zázvor, nasekané papričky a nadrcený česnek.

2

Připravenou omáčkou potřeme maso a dáme péct do trouby. Pečeme 30 minut při 170 °C.

3

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept