Nakládané maso na grilu

36 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
692 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
65 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
375 mg
Cukr
385 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme sojovou omáčku, sůl, pepř, vejce, majoránku, vegetu, kmín, nasekaný česnek, maggi a olej. K vzniklé směsi přimícháme naklepané vepřové, kuřecí i hovězí maso. Maso necháme aspoň dvě hodiny naložené.
  • 2
    Maso grilujeme asi 8 minut z každé strany. Hotové maso posypeme petrželí.
  • 3
    Podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.