Jednoduchý recept

Nakládané maso na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 36 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21983

Ingredience

100 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Kmín drcený
100 g Kuřecí prsa
1 kávová lžička Majoránka
2 dl Olej olivový
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Pepř bílý
3 ks Petržel kudrnka
1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Vegeta
3 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 176kJ
1% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
15% Sodík 300 mg
46% Bílkoviny 26 g

Nakládané maso na grilu postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme sojovou omáčku, sůl, pepř, vejce, majoránku, vegetu, kmín, nasekaný česnek, maggi a olej. K vzniklé směsi přimícháme naklepané vepřové, kuřecí i hovězí maso. Maso necháme aspoň dvě hodiny naložené.

2

Maso grilujeme asi 8 minut z každé strany. Hotové maso posypeme petrželí.

3

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept