Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21988

Ingredience

bylinková směs
1 kávová lžička Mateřídouška
0,5 dl Olej olivový jedlý
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
3 ks Česnek
Přímořské ražniči
10 ks Hlíva ústřičná
500 g Krevety tygří - loupané
15 ks Olivy zelené
4 ks Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 768kJ
3% Sacharidy 12 g
10% Tuky 8 g
23% Sodík 468 mg
71% Bílkoviny 40 g

Přímořské ražniči postup přípravy receptu:

1

Připravíme omytou hlívu ústřičnou, omytá rajčata a krevety a grilovací jehly. Připravíme směs bylinek, kterou budeme ražniči potírat.

2

Do misky nalijeme olivový olej, přidáme drobně pokrájenou zelenou petrželku, česnek, mateřídoušku, pepř a sůl. Dobře vymícháme, aby nám vznikla hustá směs.

3

Na grilovací jehly napichujeme střídavě hlívy, plátky rajčete, olivy a krevety, které během grilování potíráme bylinkovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept