Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2199

Ingredience

40 g Cukr krupice
150 g Jablka
150 g Křen
25 ml Ocet kvasný lihový
5 g Sůl
300 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 41 kcal
Kilojoule 173kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
15% Sodík 305 mg
3% Bílkoviny 1 g

Křen jablkový postup přípravy receptu:

1

Křen očistíme, oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Spaříme vařícím vývarem a necháme vychladnout.

2

Do vychladlého křenu zamícháme oloupaná, jádřinců zbavená a nastrouhaná jablka. Vše přisolíme a přidáme cukr a ocet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept