Jednoduchý recept

Křen octový

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2201

Ingredience

40 g Cukr krupice
200 g Křen
25 ml Ocet kvasný lihový
5 g Sůl
350 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 38 kcal
Kilojoule 157kJ
2% Sacharidy 6 g
1% Tuky 1 g
16% Sodík 325 mg
3% Bílkoviny 2 g

Křen octový postup přípravy receptu:

1

Křen očistíme, oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Spaříme vařícím vývarem, osolíme a přidáme cukr a ocet.

2

Vše promícháme a necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept