Recept

Krevety v zelené omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 22033
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Citrony
1 kávová lžička Hořčice
1 kg Krevety tygří - loupané
0,5 dl Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 234kJ
3% Sacharidy 11 g
24% Tuky 18 g
14% Sodík 286 mg
103% Bílkoviny 58 g

Krevety v zelené omáčce postup přípravy receptu:

1

Krevety očistíme, promyjeme a uvaříme ve vodě, vaříme přibližně 15 minut. Pak maso z krevet vydloubneme, položíme na mísu a přelijeme zelenou omáčkou.

2

Příprava omáčky:

3

Do misky dáme 0.5 dl olivového oleje, 2 lžíce drobně nakrájené zelené petrželky, citronovou šťávu, lžičku hořčice a podle chuti sůl, pepř, dobře umícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept