Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 22294

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 670kJ
8% Sacharidy 28 g
5% Tuky 4 g
123% Sodík 2 g
6% Bílkoviny 3 g

Nakládaná zelenina postup přípravy receptu:

1

Všechnu potřebnou zeleninu, kterou budeme nakládat, nejdříve očistíme, zbavíme stopek, jádřinců a pečlivě omyjeme.

2

Pak červené kapie, cibuli, zelená rajčata, růžičky květáku, celer s natí pokrájíme na větší úhledné kousky, dáme je do velké nádoby, prosypeme směsí cukru a soli, zakryjeme plátnem a necháme 24 hodin uležet na chladném místě.

3

Nálev připravíme tak, že po 24 hodinách zeleninu scedíme a šťávu zachytíme do hrnce, přidáme k ní ocet a svaříme.

4

Zeleninu naskládáme do čistých suchých lahví, mezi kousky přidáme pár zrnek pepře, zalijeme vychladlým nálevem, zatížíme, aby nám nevyplavala na povrch, zakryjeme celofánem nebo plátnem a na suchém, chladném místě uskladníme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept