Jednoduchý recept

Meloun s portským

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 22333

Ingredience

20 g Cukr moučkový
1 ks Meloun vodní
1 ks Pomeranče
600 ml Pomerančová zmrzlina
150 ml Víno portské

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 912kJ
13% Sacharidy 48 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 6 mg
6% Bílkoviny 3 g

Meloun s portským postup přípravy receptu:

1

Větší meloun rozpůlíme a nožem vykrajujeme dužinu tak, aby vznikly melounové mističky. Každou zbavíme jadérek, pokapeme portským a posypeme trochou cukru. Dáme do lednice vychladit.

2

Na talířek položíme vždy jednu melounovou mističku s portským a do mističky dáme pomerančovou zmrzlinu, kterou ještě ozdobíme plátkem pomeranče.

3

Podáváme hodně vychlazené.

Poznámka

Můžeme obměňovat druhy melounů i zmrzlin. Vždy však ozdobíme takovým ovocem, ze kterého je použitá zmrzlina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept