Jednoduchý recept

Tyrolští pstruzi

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22415

Ingredience

120 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej olivový
400 ml Omáčka rajčatová
1 kg Pstruh
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 945 kcal
Kilojoule 3 955kJ
8% Sacharidy 28 g
89% Tuky 67 g
42% Sodík 848 mg
101% Bílkoviny 57 g

Tyrolští pstruzi postup přípravy receptu:

1

Menší ryby očistíme, obalíme v mouce a na rozpáleném olivovém oleji opečeme po obou stranách.

2

Usmažené pstruhy položíme ještě teplé vedle sebe do podlouhlé mísy nebo na vyšší tác, osolíme a přelijeme horkou rajčatovou omáčkou, do které jsme přimíchali prolisovaný česnek. Necháme marinovat 24 hodin a podáváme.

Poznámka

Takto lze připravit i sardinky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept