Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22438

Ingredience

2 g Anýz celý
1 g Kmín celý
600 g Losos - filety
3 ml Ocet rýžový
5 ml Olej slunečnicový
5 ml Omáčka sójová
1 g Pepř černý mletý
250 g Rýže loupaná
3 ml Sójová pasta Miso
1 g Sůl
5 ml Víno rýžové čínské
400 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 806kJ
15% Sacharidy 52 g
9% Tuky 7 g
28% Sodík 557 mg
65% Bílkoviny 37 g

Losos po thajsku postup přípravy receptu:

1

Zakoupenou rýži uvaříme dle návodu.

2

Mezitím, než rýže změkne, svaříme rybí vývar se sójovou omáčkou, vínem, sójovou pastou (miso) a anýzem. Celý vývar povaříme asi 5 minut.

3

Na oleji orestujeme naporcovaného a zlehka osoleného lososa. Lososa restujeme 2 minuty z každé strany. Orestovaného lososa ponoříme do převařeného, ochuceného a ještě horkého vývaru. Ponořeného lososa necháme ve vývaru 1 minutu. Vývar s lososem už nevaříme.

4

Jakmile rýže změkne, přidáme k ní kmín a vše promícháme. Servírujeme v hlubokých talířích. Lososa i rýži přelijeme ochuceným vývarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept