Jednoduchý recept

Rybí polévka

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Rybí polévka 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2245

Ingredience

0,5 ks Brokolice
0,3 ks Celer bulvový
1200 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 529 kcal
Kilojoule 2 213kJ
4% Sacharidy 14 g
34% Tuky 26 g
21% Sodík 412 mg
102% Bílkoviny 57 g

Rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Hlavu, kostru a vnitřnosti opláchneme a vložíme do hrnce s vodou, osolíme a vaříme doměkka.

2

Vývar přecedíme, maso z kostry obereme, dáme do vývaru.

3

Přidáme vnitřnosti, brokolici a osmaženou zeleninu.

4

Dochutíme muškátovým květem a povaříme.

5

Nakonec do polévky přidáme jíšku.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept