Jednoduchý recept

Karbanátky z kapra

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2246

Ingredience

0,5 ks Cibule
1,5 kg Kapr obecný
1 špetka Majoránka
100 ml Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
10 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 590 kcal
Kilojoule 2 470kJ
4% Sacharidy 13 g
36% Tuky 27 g
20% Sodík 401 mg
122% Bílkoviny 69 g

Karbanátky z kapra postup přípravy receptu:

1

Z kapra bez kůže upravíme filety, které nakrájíme na kousky a rozemeleme.

2

Přidáme sůl, pepř, majoránku, papriku, nakrájenou cibuli a česnek.

3

Dáme na půl hodiny odležet.

4

Poté tvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a osmažíme.

5

Můžeme podávat teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept