Jednoduchý recept

Vajíčka Jeanne Granier

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 22460

Ingredience

120 g Chřest bílý
30 g Lanýž
15 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
80 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 986kJ
1% Sacharidy 3 g
24% Tuky 18 g
18% Sodík 357 mg
29% Bílkoviny 16 g

Vajíčka Jeanne Granier postup přípravy receptu:

1

Čerstvý chřest nakrájíme nadrobno a polovinu smícháme se smetanou. Lanýže očistíme a pokrájíme na proužky.

2

Pekáček vymažeme máslem, na dno dáme chřest se smetanou. Do pekáčku rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a povrch posypeme druhou polovinou chřestu a poklademe proužky lanýžů.

3

Zapečeme v předehřáté troubě asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept