Recept

Rýžová kaše s hrozinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 22495

Ingredience

150 g Cukr krupice
1 ks Cukr skořicový
100 g Hrozinky
400 g Kompot švestkový
1 l Mléko polotučné
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
150 g Rýže loupaná
0,5 ks Vanilkový lusk

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 981kJ
34% Sacharidy 121 g
29% Tuky 22 g
1% Sodík 26 mg
21% Bílkoviny 12 g

Rýžová kaše s hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Dobře opranou rýži dáme do mléka, vložíme k ní vanilkový lusk a vaříme doměkka.

2

Když je rýže uvařená, přimícháme k ní cukr, opláchnuté hrozinky a rozdělíme do misek.

3

Každou porci posypeme skořicovým cukrem, polijeme lžíci rozpuštěného másla a podáváme se švestkovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept