Míchaná vejce s račími ocásky

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
29 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
127 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpustíme máslo. Mezitím si v misce rozšleháme vejce, přidáme špetku soli a pepře. Vejce vlijeme na pánev a dřevěnou vařečkou na mírném ohni stále mícháme, až vejce začnou tuhnout. Pánev odstavíme a vejce vyklopíme na talířky.
  • 2
    Račí ocásky uvaříme v osolené vodě asi 20 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Vejce na talířcích upravíme, posypeme lžící strouhaného parmezánu, ozdobíme proužky lanýže a doprostřed položíme račí ocásky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.