Jednoduchý recept

Jáhlová kaše s cibulí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 22568

Ingredience

1 ks Cibule
250 g Jáhly - loupané proso
50 g Sádlo škvařené
0,5 polévková lžíce Sůl
0,8 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 500kJ
13% Sacharidy 48 g
20% Tuky 15 g
13% Sodík 257 mg
13% Bílkoviny 7 g

Jáhlová kaše s cibulí postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém zpěníme drobně pokrájenou cibuli. Potom k ní přidáme dobře propláchnuté a odkapané jáhly a spolu s cibulí je smažíme tak dlouho, aby nám jáhly nasály tuk.

2

Pak k nim opatrně přilijeme horkou vodu, osolíme podle chuti a pod pokličkou vaříme při mírné teplotě 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept