Jednoduchý recept

Babiččina omeleta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 22591

Ingredience

Příloha
300 g Salát okurkový
Babiččina omeleta
60 g Chléb pšeničný (bílý)
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 050kJ
5% Sacharidy 16 g
17% Tuky 13 g
19% Sodík 377 mg
31% Bílkoviny 17 g

Babiččina omeleta postup přípravy receptu:

1

Z plátků bílého chleba odstraníme kůrku, zbytek natrháme na menší kousky a na másle zprudka opečeme.

2

V misce metlou rozšleháme vejce, přidáme špetku soli, pepře, lžičku posekané petrželky, z pánve přisypeme ještě horké kousky chleba, dobře promícháme a vlijeme na pánev s horkým máslem. Omeletu usmažíme po obou stranách dozlatova.

3

Podáváme jako večeři s čerstvým zeleninovým salátem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept