Recept

Omeleta s malými rybkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22607

Ingredience

180 g Chléb pšeničný (bílý)
5 ml Citronová šťáva
100 g Grundle
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 397kJ
9% Sacharidy 32 g
19% Tuky 14 g
33% Sodík 652 mg
34% Bílkoviny 19 g

Omeleta s malými rybkami postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme rybky grundle a zprudka opékáme 1 minutu. Rybky vyndáme, máslo v pánvi ponecháme a na něj vlijeme našlehaná vejce se špetkou soli a pepře. Omeletu opečeme z obou stran, přendáme na talíř a na povrch poklademe osmažené rybky.

2

Pokrm zasypeme posekanou petrželkou a zakapeme citronovou šťávou.

3

Podáváme jako večeři s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept