Jednoduchý recept

Omeleta s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 22614

Ingredience

180 g Chléb pšeničný (bílý)
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
10 ml Sardelová pasta
1 špetka Sůl
80 g Tuňák obecný
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 589kJ
9% Sacharidy 32 g
22% Tuky 16 g
33% Sodík 662 mg
46% Bílkoviny 26 g

Omeleta s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Filety z tuňáka nakrájíme na kostičky, smícháme s posekanou petrželkou a zalijeme rozšlehanými vejci. Osolíme a opepříme.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, na něj vlijeme vejce s tuňákem a usmažíme omeletu. Omeletu přendáme na talíř a podáváme spolu s rozpuštěným máslem, do kterého jsme vmíchali sardelovou pastu.

3

K omeletě se výborně hodí bílé pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept