Recept

Suši z lososa a kaviáru

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22711

Ingredience

2 g Cukr krupice
100 g Kaviár
50 g Losos - filety
2 ml Ocet rýžový
1 ml Omáčka sójová
125 g Rýže Basmati
2 g Sůl
4 ml Wasabi pasta
4 ks Řasa Nori

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 118 kcal
Kilojoule 495kJ
3% Sacharidy 10 g
7% Tuky 5 g
29% Sodík 583 mg
17% Bílkoviny 10 g

Suši z lososa a kaviáru postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme do měkka. Jakmile je rýže hotová, promícháme ji s cukrem, octem a solí. Poté počkáme, až rýže zchladne.

2

Jakmile rýže zchladne, vlhkýma rukama vytvoříme 24 stejně velkých rýžových válečků. Když máme válečky hotové, nařežeme 24 proužků z listů řas Nori.

3

Do jednoho proužku řasy vždy balíme váleček rýže, který dochutíme wasabi omáčkou a do rýže vmáčkneme proužek lososa. Lososa střídáme s vrstvičkou kaviáru.

4

Suši podáváme se sójovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept