Recept

Masová roláda se sýry a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22741

Ingredience

400 g Bramborová kaše
100 g Hrášek
100 g Klobása bílá
80 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Salám Mortadela
50 g Sýr Parmezán
100 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 kávová lžička Sůl
1 kg Telecí kýta
5 ks Vejce slepičí
100 g Vepřové maso mleté
100 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,136 kcal
Kilojoule 4 752kJ
7% Sacharidy 25 g
95% Tuky 71 g
49% Sodík 987 mg
161% Bílkoviny 90 g

Masová roláda se sýry a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Čtyři vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a ořízneme kraje. Ovčí sýr a parmezán nastrouháme, petrželku nakrájíme nadrobno. Mleté maso promícháme s klobásovou hmotou, syrovým vejcem, prolisovaným česnekem, nastrouhaným sýrem, hráškem, solí a pepřem. Telecí maso naklepeme, osolíme, opepříme, dáme na něj plátek mortadely, dvě lžíce náplně, rozkrojená vejce natvrdo, ovčí sýr a navrch dáme zbytek náplně.

2

Maso sbalíme a převážeme nití. Na oleji maso rychle z obou stran osmažíme, podlijeme ho vínem a dusíme doměkka. V troubě ho pak dopékáme hodinu a půl. Po upečení maso necháme patnáct minut odstát bez nití a okamžitě podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept